Köpvillkor allmänt

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:
Namn mot marknaden: Paneli.se
Organisationsnummer/F-Skatt: 556963-4628 (Juridiskt namn: Aziro AB)
Styrelsens säte: Uppsala
E-postadress: info@paneli.se
Postadress:
Aziro AB
Attn: Paneli.se
Blåmesvägen 4B
75652 Uppsala

BETALNING & PRISER

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

  • Billmate checkout inklusive Swish – Med Billmate kan du betala direkt, senare eller dela upp betalningen. Det är du som shoppar, så du bestämmer vilket betalningssätt som passar dig bäst.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

LEVERANSER & RETURER

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Leverans
    Frakt 49 kr för leveranser inom Sverige på väggdekor och posters. Leverans inom 2-5 dagar direkt hem till dig eller närmaste ombud.

    Frakt 79 kr för leveranser inom Sverige på större produkter som väggpaneler och takrosetter. Leverans inom 5-7 dagar direkt hem till dig eller närmaste ombud.

Villkor för leverans anges även i kassan. Om inget anges gäller 5-7 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas välpaketerade så att de inte skadas under transport. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

OBS. Returätt och ångerrätt gäller ej för Provbitar/prover.

ÅNGERRÄTT

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 30 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returförfrågan skickas till:
info@paneli.se
Så får du en information hur du ska gå tillväga.

ÅTERBETALNING

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln (ej fraktkostnaderna) snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

EJ UTHÄMTADE PAKET

Ej uthämtade paket räknas inte som att du har ångrat ditt köp och att köpet hävs. Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras du vår kostnad för att skicka ditt paket fram och tillbaka samt eventuella andra kostnader som kan tillkomma. Kostnaden för detta är för närvarande 299 kr.

INTEGRITETSPOLICY

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Du kan läsa mer här >>